Contact

Ne puteti lasa mesajele dvs  direct pe acest site, pe site-ul oficial al Asociatiei Back to Bike sau pe una dintre paginile de facebook Magda Creosteanu sau Bike-up.

Suntem incantati sa aflam despre dvs, ce intamplari cu bicicleta ati avut, ce planuri de bicicleala aveti si sa va raspundem, sa va sfatuim, daca vreti, cat ne sta in putinta si din experienta noastra de pana acum.

De asemenea, va asteptam pe site-ul Asociatiei Back to Bike sa vedeti ce actiuni / excursii avem programate in calendar si sa va anuntati participarea la ele.

2 comentarii la “Contact

  1. Buna Magda, Claudiu

    Bravo, sunteti o sursa de inspiratie. Si noi umblam foarte mult cu bicicletele in weekenduri, in judetele Brasov, Covasna. V-ati facut Clujeni ?
    Ne-ar place sa facem o tura cu voi, dar banuiesc ca plecati din Cluj de obicei.

    • Zaua buna! (cu „i” din „a”, ca pe aici! 🙂 )
      Multumim de apreciere si ne bucuram ca nu suntem singuri ! 🙂
      Da, ne-am clujenit! Va asteptam cu mare drag in excursiile noastre! Excursiile astea sunt de toate felurile, mai usoare, mai greute, mai lungi, mai scurte, mai departe sau mai aproape de Cluj, depinde de ce gasim interesant de vizitat. Cred ca ar merita sa ne uitam un pic si pe traseele din Brasov si Covasna, mersi de sugestie! Urmatoarea excursie este de 2 zile, Aiud – Valea Inzelului – Cluj http://back-to-bike.ro/trasee/intre-inchisoare-si-libertate/ Si mai sunt 4 locuri libere ! 🙂 Poate nu ar fi rau sa va inscrieti la newsletter-ul de pe site-ul Back to Bike si de pe blogul aici de fata, ca sa vedeti in timp util ce si cum. Ce fain ar fi sa ne vedem ! Claudiu trepideaza deja ! Salutari intense de pe aici, domnule Vihta!

Lasă un comentariu