Multumim ca ai sprijinit Asociatia Back to Bike in anul 2016!

Dragi prieteni ai nostri si ai Asociatiei Back to Bike,

La finalul primului an de activitate al Asociatiei Back to Bike, in care v-am facut cunoscut primul nostru obiectiv si v-am solicitat ajutorul pentru reconstructia casutei batranesti din Muntii Apuseni, e firesc sa va si spunem ce resurse financiare am adunat.

Astfel, din toate donatiile voastre si din cei 2% sau 20% din impozitul pe venit sau pe profit redirectionat de voi in anul 2016 pentru anul 2015, s-a adunat pana in acest moment un sfert din necesarul estimat pentru aceasta lucrare de reconstructie.

Va multumim din suflet!

Mai avem mult de lucru. Dar deja planurile pentru excursiile de anul viitor sunt creionate pe site-ul nostru Back to Bike la sectiunea “Evenimente” (http://back-to-bike.ro/evenimente) si produsele de pe pagina de facebook “Obiecte din biciclete” se diversifica incet-incet. Ce si cum a fost puteti vedea pe blogul “Excursii cu bicicleta” (https://excursiicubicicleta.wordpress.com) . Mai am de pus aici cateva poze si povesti, dar de aia sunt bune iarna si focul sobei, sa ne dezmorteasca amintirile si sa ne dezlege imaginatia!

Ne incredem in sprijinul vostru si in continuare, iar noi ne vom stradui sa gasim si alte surse de finantare. Suntem deschisi la idei si propuneri de la voi!

In aceste ultime zile ale anului 2016 si in primele zile ale lui 2017, pentru toti cei care ne-ati donat acei 2% (persoane fizice) sau 20% (persoane juridice), precum si pentru toti cei care ati venit cu noi in excursiile cu bicicleta din acest an, am pregatit o mica surpriza si abia asteptam sa va intalnim pe fiecare si sa va multumim!

Va dorim un an nou plin de bucurii, de energie si de fapte bune! Sa fim sanatosi si sa ne vedem cat mai multi in excursiile cu bicicleta! Si nu uitati, casuta batraneasca va fi loc de cazare pentru voi, cei care contribuiti la reconstructia ei!

La multi ani, dragi prieteni!

Asociatia Back to Bike

Magda si Claudiu Creosteanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s