Particip la un concurs de fotografie cu poze din excursiile noastre cu bicicleta!

Draga prietene,

Ai timp sa ma ajuti un pic? In doua minute e gata si ai facut si o fapta buna! Adica imi votezi pozele cu care particip la un concurs foarte important pentru mine 🙂 Sunt poze facute in timpul excursiilor noastre cu bicicleta, prin Transilvania si in jurul Bucurestiului. Unii dintre voi chiar se pot recunoaste in ele!
Ce trebuie sa faci?
1. Intri aici http://snft.ro/vot-public si deruleaza pana jos de tot, unde gasesti paginile de la 1 la 13. Intri pe pagina 11 si votezi cu 10 poza cu padurea si caprioara iarna (pozitia a 5-a)

2. Apoi mergi la pagina 10 si votezi cu 10 poza cu usa de biserica (e a 7-a poza) si poza cu Manastirea Chiajna (ultima pozitie)
3. Apoi mergi la pagina 4 si votezi cu 10 poza cu fata care bea palinca si se stramba, din categoria DE FACUT
4. Apoi mergi la pagina 3 si votezi cu 10 urmatoarele poze: a) poza cu mosul care se uita peste gard; b) poza cu cei doi barbati in costume populare, de langa mos; c) poza cu copiii in costume populare si rochii de mireasa (pozitiile 6, 7 si 9 din categoria DE POVESTIT)
5. Tot la pagina 3 este si categoria DE FACUT, unde te rog sa votezi cu 10 poza cu fata cu casca de biciclist care sta pe statuie (pozitia a 9-a)

Daca nu te descurci, contacteaza-ma. Si daca ai prieteni dornici sa vada niste poze faine, dar sa le voteze pe ale mele 🙂, da un share. Si iti multumesc intens!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s