Excursie cu bicicletele la poiana narciselor de la Saca. Partea 2-Putin pushbike!

In 25-27 mai 2016 am pornit din Cluj intr-o excursie cu bicicleta care s-a dovedit pana in final absolut fabuloasa. Obiectivul principal al acestei excursii cu bicicleta era vizitarea rezervatiei naturale de narcise din Muntii Rodnei, varful Saca. Dar pana sa ajungem acolo, am petrecut alte momente superbe. Unul dintre acestea, de neuitat, se datoreaza prietenilor nostri Denisa si Sorin, care ne-au facut o surpriza si ne-au dus intai la rezervatia naturala „La Saratura”, din Blejanii de Jos, judetul Bistrita Nasaud.

 

Si asa a trecut prima zi. Ne-am cazat in cabanuta de la Anies si ne-am pus la odihna, caci aveam planuri mari pentru a doua zi! Cand, dis-de-dimineata, ne-am urcat pe biciclete si am pornit prin padure, spre Varful Puzdrele din Muntii Rodnei. Ne-am urcat noi pe biciclete, dar nu pentru mult timp, asa cum o sa vedeti in filmuletul de mai jos. A fost un pushbike intens si lung, dar peisajul si calatoria au meritat totul.

Speram sa va placa si, mai ales, speram sa veniti cu noi data viitoare! Urmariti-ne activitatea pe site-ul nostru, http://back-to-bike.ro, unde facem publice programarile si descrierile evenimentelor / excursiilor cu bicicleta organizate de noi (http://back-to-bike.ro/evenimente)

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s